VÅR ROUTER
Vår router är speciellt framtagen för fordonsmiljö och är tillverkad av en av de ledande företagen i Europa inom detta område. Den erbjuder både 4G-uppkoppling och wifi. Det är samma router som sitter i många bussar där 50 personer är uppkopplade samtidigt. MAO i en ren professionell miljö. Den levererar en mycket stabil uppkoppling i alla lägen.

Alla routrar är kompakta och levereras med 4G SIM med valfritt abonnemang. Routrarna erbjuder kompakta yttermått och enkel installation. Dessa 4G routrar är främst avsedd för fordonsmontage och gör det möjligt att skapa ett lokalt wifinätverk i fordon. Levereras med kablage, antenner och montagedetaljer.

  • Wifi

  • För fordonsmontage

  • 4G med 1 x SIM

  • Plastkapsling

Snabb router med LTE-stöd

Våra 4G-routrar erbjuder uppkoppling via LTE med hastighet motsvarande 150 Mbit/s (LTE CAT4) i nedlänk. Routern har inbyggt nätverk som stöder IEEE802.11n och IEEE802.11b/g. Så från routern går det lätt att ansluta ytterligare enheter trådlöst.

Router för vem?

Routrarna är framtagna för fordonsmontage men passar även i andra applikationer där man söker en kompakt router som erbjuder wifi och är lätt att installera. Om man ser på installation i fordon så finns en rad applikationer med behov av en stabil uppkoppling i många situationer. Det kan vara fordon för persontransporter där passagerare skall dela på en Internetuppkoppling eller kommersiella fordon där handdator, skrivare och annan utrustning skall kopplas upp mot Internet.

Strömförsörjning för fordonsmontage

Våra routrar kan användas antingen i lätta fordon eller bussar, lastbilar och båtar, som använder 12 eller 24 V batteri. Routerns spänningsmatningsingång är skyddad för transienter och oren ström som kan vara förekommande i fordon. Routern har också en ingång som kan kopplas till fordonets tändningskrets så att routern står i stand-by när tändningen är avslagen.

Routern levereras med två stycken självhäftande antenner med Fakra kontakter (GPS-modellen med ytterligare en antenn), den har också en 4-polig anslutningskontakt för spänningsmatning. Routern levereras med en okontakterad spänningsmatningskabel, köp till nätaggregat eller kabel för Cigg-uttag. Routern har plats för ett SIM-kort och en signalstyrkeindikering med lysdioder som gör det lätt att se signalstyrka samt vilken typ av nät routern är ansluten till (GSM/3G/4G).