SURFA SOM HEMMA I HELA EUROPA

Vi använder Telenors nät i Sverige och deras roamingpartners i EU/EES.
Söker du efter en snabb och säker wifi-lösning för din husbil, husvagn, båt, bil, fritidshus eller campingplats som fungerar i Europa?
Wifi.se erbjuder ett snabbt mobilt bredband som fungerar lika bra i Sverige som i Europa (EU/EES). Du betalar bara en gång per år och gör en årsladdning som gäller i hela 365 dagar! Välj mellan 100 GB, 250 GB, 500 GB eller hela 1000 GB.
Sluta oroa dig för att din surf eller roaming tar slut. Surfa när och var du vill!

Vilken mobiltelefon, surfplatta, modem eller router Du använder har betydelse för hur Du upplever täckning och hastighet. På platser där Du saknar täckning men har tillgång till WiFi kan Du använda mobilen som vanligt om Du har ett abonnemang som stödjer 4G.
Det kan gå att förbättra möjligheterna att ringa och surfa genom att använda så kallad handsfree (sladd med hörlurar och mikrofon) eller en extern antenn. Möjligheten kan också förbättras ytterligare om mobiltelefonen ligger fritt istället för att den hålls i handen eller ligger i en ficka eller i en väska.

Normalhastigheten anges med ett intervall och avser ett genomsnitt för hela mobilnätet och speglar därför inte nödvändigtvis den enskilda användarens upplevelse. Normalhastigheten utgör således ingen garanti för vad den enskilda användaren faktiskt får vid varje tillfälle, utan är en uppskattning av vad användaren normalt kan förvänta sig.

Hastigheten kan variera beroende på en mängd faktorer, exempelvis geografiska förhållanden, om Du befinner Dig inomhus eller utomhus, hur många som samtidigt ringer eller surfar inom samma område och vilken mobiltelefon, surfplatta, modem eller router Du använder.

Alla våra routerlösningar innehåller obegränsad surf i Sverige. Med andra ord kan Du surfa, streama och kolla på TV så mycket Du vill. Vi vill att Du ska kunna dela med Dig oavsett om Du är på konferens i Åre med jobbet, sommarsemester på Gotland eller bilresa längs höga kusten. Vårt nät täcker nästan 100 procent av Sveriges befolkning.
Om Du har ett abonnemang med begränsad datavolym och förbrukat denna volym så uppnås en lägre hastighet. Om Du har ett abonnemang med begränsad hastighet så är det inte möjligt att uppnå en högre hastighet. Hos oss behöver Du inte tänka på det då all surf är obegränsad.