Vi erbjuder routerlösningar med abonnemang som har obegränsad mängd surf. Du kan surfa precis hur mycket som helst i Sverige, Danmark, England, Italien, Irland och Österrike. Med andra ord kan Du surfa, streama och se på TV dygnet runt om Du önskar det!

Vi vill att Du ska känna Dig fri på Din resa och utan några begränsningar. Vi har därför tagit fram det mest kostnadseffektiva och användarvänliga abonnemanget just för Dig.

Du behöver aldrig oroa Dig för att Din surf ska slut. Särskilt när Ni är hela familjen på semester och har annat att tänka på. Du kan jobba från semestern och barnen kan se film och TV.

Streaming drar mycket. Såväl HD-kvalitet som också 4K streaming drar mycket gigabyte. Vi på Caravan Router erbjuder ett abonnemang som kan koppla många användare till samma abonnemang. Här kan man med lätthet koppla upp tio enheter samtidigt. Allt det här med fri surf! Vårt nät täcker nästan 100 procent av Sveriges befolkning.

Hos oss slipper Du allt onödigt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor. Fri surf ingår och Du kan använda det dygnet runt så mycket Du vill.

Ett abonnemang ska vara snabbt, billigt och enkelt. Välj själv när och hur ofta Du streamar musik, film eller serier. Alternativt om Du känner Dig nöjd med att mest läsa mejl och strögoogla.

Att få ha friheten att kunna nå Internet var Du än befinner Dig är verkligen storslaget. Förhoppningsvis kommer det här sprida sig och snart har vi möjlighet att göra det här överallt i världen. Då finns det också större möjlighet för människor att faktiskt göra det de verkligen drömmer om.